Yardımcı olabilirmisiniz....
-
- Yardımcı Asistan
Yardımcı olabilirmisiniz....
Öncelikle herkeze merhabalar açık öğretim lisesi genel kültür okumaktayım , bu sınavla birlikte yaklaşık 120 kredim olucak , söylemesi ayıp bir mesleğim yok , üniversite 2 yıllık okumaya karar verdim hiç olmazsa devlet memuru olurum diye bir düşüncem var yaşım 22, ne yapmam lazım , ygs ye giricem , ygs için kaç kredim olması lazım , birde açık öğretimden üniversiteyi kaç senede bitirebilirim saygılarımla
Re: Yardımcı olabilirmisiniz....
102 kredı olması gerekıyo ygs içinevdeekmekyok yazdı:Öncelikle herkeze merhabalar açık öğretim lisesi genel kültür okumaktayım , bu sınavla birlikte yaklaşık 120 kredim olucak , söylemesi ayıp bir mesleğim yok , üniversite 2 yıllık okumaya karar verdim hiç olmazsa devlet memuru olurum diye bir düşüncem var yaşım 22, ne yapmam lazım , ygs ye giricem , ygs için kaç kredim olması lazım , birde açık öğretimden üniversiteyi kaç senede bitirebilirim saygılarımla
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
102 kredı olması gerekıyo ygs için[/quote]
Evet arkadaşın dediği doğru 102 kredi gerekiyor.Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.Başarılar diliyorum.
Evet arkadaşın dediği doğru 102 kredi gerekiyor.Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.Başarılar diliyorum.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
evdeekmekyok yazdı:Öncelikle herkeze merhabalar açık öğretim lisesi genel kültür okumaktayım , bu sınavla birlikte yaklaşık 120 kredim olucak , söylemesi ayıp bir mesleğim yok , üniversite 2 yıllık okumaya karar verdim hiç olmazsa devlet memuru olurum diye bir düşüncem var yaşım 22, ne yapmam lazım , ygs ye giricem , ygs için kaç kredim olması lazım , birde açık öğretimden üniversiteyi kaç senede bitirebilirim saygılarımla
Açıköğretim' de 2 yıllık böölümlerde var dört yıllıklar da var. Bölümlere bu linkten ulaşabilirsiniz

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.