http://www.youtube.com/watch?v=nGA1qHat ... re=related
Böyle Dans Böyle Müzik İlk Defa Gördüm Adamlar Flim gibi yapmış klibi yavv
Süper Bir Hint Klibi İzleyin Görün
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Re: Süper Bir Hint Klibi İzleyin Görün
ben yanılmıyosam hint filmi bu hem fılm yapıyolar hemde arada böyle şarkı yapıyolar
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Hayır hayır orjinal klip müzikte orjinal tabi klibi yavaş yavaş birleştirip yapıyorlar.Birden olmaz bu klip hatalarda yapıyorlar yani ondan ara vererek yapıyorlar.Ama film gibi uzun 

ben cok sevıyorum hınd fılımlerını cok super yapıyolar bence 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Aynen katılıyorum adamların dansları yeter zaten.Hepsi birden nasıl ayak uyduruyor dansa hayretbyMRZ yazdı:ben cok sevıyorum hınd fılımlerını cok super yapıyolar bence

hındlılerın bı fılmı var herkeze tavsıye ederım hem komedı hemde dusundurucu üc ahmak
super bı fılm

bu sahiden hint filmimi? eğer filmse o zaman sırf senaryoyu, dansa yazmış senarist diycem. baya uzun
iyi dans ediyorlar vallaha. hint filmlerin de '' black''i tek geçerim. izlemeyenler varsa tavsiyedir.

o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
güzel iş çıkarmışlar doğrusu klipde güzel olmuş
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Beğendiğiniz için teşekkür ederim serena senin dediğin doğru hint fliminden alıntı.Özgür senin dediğinide izleyecem.Görüşlerimi yazarım.