Selam.
1988 yilindan lise 3.cu siniftan iki dersten kalmistim. Matematik ve fizik. Bu dersleri gecmek icin yillarca firsatim olmadi. Tasdiknamemi aldim. Ama simdi Liseyi bitirmek istiyorum. Ne yapmaliyim?? Tesekkurler
1988 YILINDAN BUTUNLEME LISE TERK
Re: 1988 YILINDAN BUTUNLEME LISE TERK
ağa ağustos yada eylülde kayıt olacan yanlız şimdi sistem 4 senelik biraz fazla dersin olabilir.
tasdiknameniz ile bölgenizde bulunun lise veya halk eğitim merkezine giderek açık liseye kaydınızı yaptırabilirsiniz. tabiki açık lisenin yeni kayıt tarihleri belli olunca. sitemizi takip edin. veya açık lise meb adresini. duyurular oluyor. o zaman öğrenebilirsiniz.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Şöyle bir ekleme yapayım; siz eğer 2009 yılında AÖL'ye kaydolsaydınız sadece 88 yılında bütünlemeye kaldığınız derslerin sınavlarına girip mezun olabilirdiniz. Ama 2009 yılından itibaren açık liseye kayıtlı - kaydolacak herkes 4 yıllık sisteme geçirildi ve eski sistem 3 yıllık okuyanlar da mecburen bu sisteme geçti. Dolayısıyla fazladan 1 senenin derslerini de siz kayıt olduğunuzda geçmeniz gerekecektir. Yeni kayıtlar muhtemelen Ağustos sonu veya Eylül'ün ilk haftası başlayacaktır, o zaman AÖL sitesinde yayınlanacak gerekli belgeleri ve tasdiknamenizi bölgenizdeki düz liselerden birine gidip kaydınızı yaptırabilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tesekkurler, arkadaslar!