dersler nasıl gidiyor çok az kaldı sınava ben pek çalişamadım misafirlermiş sıcak havaymış ama yarından itibaren kendimi çalışma kampına alıyorum inş. sınava kadar yetiştirebilirim pekii sizin dersler ne alemde
DERSLER NE ALEMDE ?
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
DERSLER NE ALEMDE ?
selam arkadaşlar
dersler nasıl gidiyor çok az kaldı sınava ben pek çalişamadım misafirlermiş sıcak havaymış ama yarından itibaren kendimi çalışma kampına alıyorum inş. sınava kadar yetiştirebilirim pekii sizin dersler ne alemde
kalan kredi:56 toplam kredi:136
Re: DERSLER NE ALEMDE ?
sözel 2 ders var gerisi yabancı dil sayısal epey zorluyo beni napsam acaba

Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Tek dersten gireceğim için henüz başlamadım ama o bile o kadar canımı sıkıyor ki.. Başlamalıyım artık.
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
1 kere çalıştim daha çalışmadim dersler kolay diye erteliyorum
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
benimde 5 dersim var
edebiyat-2
dil ve anlatım-3
dil ve anlatım-4
tarih-2
bir de dil ve anlatım 3-4 ün seçmelisi
fizik -2 var ama ona fazla çalışamayacağim sanırım
edebiyat-2
dil ve anlatım-3
dil ve anlatım-4
tarih-2
bir de dil ve anlatım 3-4 ün seçmelisi
fizik -2 var ama ona fazla çalışamayacağim sanırım
kalan kredi:56 toplam kredi:136
Sadece Tarih 6 ders kitabına çalıştım oda son ünitenin yarısı çıkmış sorular ve sitedeki testleri çözdüm üzerine baktım en düşük 60 alıyorum onu çalışmayı bıraktım şimdi Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi dersine yoğunlaştım ama uzun ve özeti olmayan bir kitap sadece bugün testlerini çözüp çıkmış sorularına bakacağım ders çalışsam da yetişmez test çözüp pekiştirmek bir kaç bir şeyi akılda tutabilmenin tek yolu. 
valla benım naptıgım bellı degıl bır gun calısıyosam ıkı uc gun hıc calısmk gelmıyo ıcımden napcaz bılmıyorum hem sıcak havalar hemde sımdı ramazan gırıyo araya allah yardımcımız olsun
Ben ramazanda hiç çalışmayacağım zor tutuyorum üzerine hiç ders çalışamam o yüzden benim iş yaş.
- EvolutionDestructive
- Asistan
ben 2010da yaz okul sınavlarına hocayla çalışırken öglen giderdim oruc tutuyordu hoca (bayan) bide ders anlatıyordu. bide soguk buzz gibi su getirirlerdi şap şap içerdim töbe bismillah 

Çalışmaya çalışıyorum, daha Kimya 2 ve Kimya 6 çıkmış soruları çözülecek sonra başa alıp bütün derslere bakacağım ve bu dönemlik ders çalışma işlemimi tamamlayacağım tabii, ne hal var ne ferman.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Bu gün son kez konularımı gözden geçirip, geçmiş sınav testlerini çözüyorum. 45 derece sıcaklık, Ramazan ve Sınav
Allah hepimizin yardımcısı olsun. 
geçmiş sınav sorularını çözdüm hazırım yarın için
inş herkesin güzel geçer
bu sıcakta bize zor sorular hazırlamamıştırlar umarım 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Saat 07:17 şu an , ben saat 04:00 beri ders çalışıyorum.
biraz uyuyup kalkıp tekrar bakacağım derslere.
hiç çalismadan girdim ve artık mezunum 
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
hayırlı olsun özgür darısı bizlerin başına 
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.