dersler nasıl gidiyor çok az kaldı sınava ben pek çalişamadım misafirlermiş sıcak havaymış ama yarından itibaren kendimi çalışma kampına alıyorum inş. sınava kadar yetiştirebilirim pekii sizin dersler ne alemde
Sadece Tarih 6 ders kitabına çalıştım oda son ünitenin yarısı çıkmış sorular ve sitedeki testleri çözdüm üzerine baktım en düşük 60 alıyorum onu çalışmayı bıraktım şimdi Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi dersine yoğunlaştım ama uzun ve özeti olmayan bir kitap sadece bugün testlerini çözüp çıkmış sorularına bakacağım ders çalışsam da yetişmez test çözüp pekiştirmek bir kaç bir şeyi akılda tutabilmenin tek yolu.
valla benım naptıgım bellı degıl bır gun calısıyosam ıkı uc gun hıc calısmk gelmıyo ıcımden napcaz bılmıyorum hem sıcak havalar hemde sımdı ramazan gırıyo araya allah yardımcımız olsun
ben 2010da yaz okul sınavlarına hocayla çalışırken öglen giderdim oruc tutuyordu hoca (bayan) bide ders anlatıyordu. bide soguk buzz gibi su getirirlerdi şap şap içerdim töbe bismillah
Çalışmaya çalışıyorum, daha Kimya 2 ve Kimya 6 çıkmış soruları çözülecek sonra başa alıp bütün derslere bakacağım ve bu dönemlik ders çalışma işlemimi tamamlayacağım tabii, ne hal var ne ferman.