Aöl Sitesindeki online testler sınavda çıkıyormu?
- EvolutionDestructive
- Asistan
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
Re: Aöl Sitesindeki online testler sınavda çıkıyormu?
online testte sorular bir çoğu çıkıyor fakat bazı değişikliklerle ben online testlerin çok yararını gördüm kendimce
kalan kredi:56 toplam kredi:136
Kendi çalışmamızla olmuyor zaten işlediğimiz konuları pekiştirmemiz gerekiyor bu testler çok güzel bir hizmet tek memnum olduğum konu bu okulumla ilgili.
Evet, çıkıyor.
Evet, çıkıyor.

- EvolutionDestructive
- Asistan
KGamze yazdı:Kendi çalışmamızla olmuyor zaten işlediğimiz konuları pekiştirmemiz gerekiyor bu testler çok güzel bir hizmet tek memnum olduğum konu bu okulumla ilgili.
Evet, çıkıyor.

- EvolutionDestructive
- Asistan
AÇIK ACEMİ yazdı:online testte sorular bir çoğu çıkıyor fakat bazı değişikliklerle ben online testlerin çok yararını gördüm kendimce
degişiklik derken

EvolutionDestructive yazdı:AÇIK ACEMİ yazdı:online testte sorular bir çoğu çıkıyor fakat bazı değişikliklerle ben online testlerin çok yararını gördüm kendimce
degişiklik derken
mesela 4 şıktan birini değiştiriyorlar, sorunun kalıbını değiştiriyorlar, cevap biçimini değiştiriyorlar ama sorunun ve cevabın amacı aynı kaldığı için cevap direkt olarak aklına geliyor.
- EvolutionDestructive
- Asistan
aogorunus yazdı:EvolutionDestructive yazdı:AÇIK ACEMİ yazdı:online testte sorular bir çoğu çıkıyor fakat bazı değişikliklerle ben online testlerin çok yararını gördüm kendimce
degişiklik derken
mesela 4 şıktan birini değiştiriyorlar, sorunun kalıbını değiştiriyorlar, cevap biçimini değiştiriyorlar ama sorunun ve cevabın amacı aynı kaldığı için cevap direkt olarak aklına geliyor.
tmm hoca saol zaten hepsinden 2 şer test cözücem bugün cözdüklerimin üstüne öyle giricem bakalım.

ben hiç rastlamadım ama benzer sorular çıkıyor 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- EvolutionDestructive
- Asistan
sonuçta test cözmek işe yarıor degilmi?pskolog yazdı:ben hiç rastlamadım ama benzer sorular çıkıyor

- AÇIK ACEMİ
- Doktor
evet işe yarıyor ben mesela sözel dersleri online testleri çözüyorum sonra kontrol edip yanliş yaptıklarımı soru ve cevaplarıyla bir deftere yazıyorum örn: çaka bey devletinin kuruluş yeri = izmir gibi aklıma her geldiğinde de açıp okuyorum gerçekten çok yararlı
kalan kredi:56 toplam kredi:136
aynen sözel derslerin kitaplarını sadece okurum
g.s.s ve testlerde sık çıkan ve yapamadıklarımı not alırım
g.s.s ve testlerde sık çıkan ve yapamadıklarımı not alırım
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)