ek sınav
- maybeoneday
- Uzman
ek sınav
mrblar. benim sorum ek sınav için 30 kredisi kalanlar müracat edebiliyor, ancak benim 3 veya 5 kredim eksik 162 olması gerekirken 156 felan diyelim, halk eğitimdeki hocanın insifiyatine kalmış bi durum olabilirmi kayıt için yoksa kesinlikle kabul edilemezmi? benim ek sınava girmem lazım mutlaka.. aranızda kredisi tutmadığı halde ek sınava girenler girdiğini duyanlar bu konuyla ilgili fikir sahibi olanlar cevaplarlarsa sevinirim..
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Re: ek sınav
Ygs sınavı için yazı aldım ben bu sekilde normalde kredim tutmuyordu ygs için ama halk egitimdekiler pek incelemedi verdi yazıyı ama durum ek sınavda farklı olur çünkü bankaya para yatırıyoruz ek sınav için sistem sadece kredisi yeterli olanlara izin verir diye düşünüyorum.
- maybeoneday
- Uzman
ozgur06 yazdı:Ygs sınavı için yazı aldım ben bu sekilde normalde kredim tutmuyordu ygs için ama halk egitimdekiler pek incelemedi verdi yazıyı ama durum ek sınavda farklı olur çünkü bankaya para yatırıyoruz ek sınav için sistem sadece kredisi yeterli olanlara izin verir diye düşünüyorum.
sen 102 kredi olayını diorsun onu biliyorum ona pek dikkat etmediklerini göz ardı ettikleri hakkında duyumlarım var benim olay farklı kpps ye gircem katiplik düşünüyorum ve katiplik başvuruları sınavları şubart mart gibi oluyor genelde ve yetiştirmem için mutlaka girmem lazım ek sınavlara.. ygs de böyle bi taviz veriyorlarsa bu şekildede bi taviz vermeleri gerekiyor bence vermelilerde

Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Özgür'ün de dediği gibi, sistem 30 kredi üstünde eksiği kalanları kabul etmez. Etse bile kayıt yeniledikten sonra ders seçim ekranında 30 kredinin üstünde ders seçemezsin malesef. KPSS puanları 2 sene geçerli olduğu için, mezun olduktan sonraki ilk katiplik sınavına girersin artık, başka çare yok gibi görünüyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- maybeoneday
- Uzman
zaten amacım 30 kredilik ders seçmek değil ek sınava girmemdeki amac sadece geçemediğim sayısal 2 tane dersim var onlardan muaf olmakemrahk yazdı:Özgür'ün de dediği gibi, sistem 30 kredi üstünde eksiği kalanları kabul etmez. Etse bile kayıt yeniledikten sonra ders seçim ekranında 30 kredinin üstünde ders seçemezsin malesef. KPSS puanları 2 sene geçerli olduğu için, mezun olduktan sonraki ilk katiplik sınavına girersin artık, başka çare yok gibi görünüyor...

-
- Acemi
AÖL Müdürlüğüne mail ve dilekçe gönder bu konu hakkında... AÖL destek hattını aradım. Telefondaki beyfendi daha önce 40 kredilik yapıldığını söyledi. 30 kredilik ek sınavın şansı ne kadar yüksekse 40 krediliğinki de öyleymiş. Talebe bağlıymış..
Kredi: 161
AÖL Dönem: 4
Toplam Dönem: 8
aol destek hattı derken kasteddiğin yer 147 mi acaba 

-
- Acemi
gül kılıç yazdı:aol destek hattı derken kasteddiğin yer 147 mi acaba
evet evet..
Kredi: 161
hm.peki tamam ama aslında onların da hiç bi konuda bilgisi yok sanki.