arkadaşlar iyi günler benim 1 kredi eksiğim var 2 hafta sonra yapılacak ek sınavla beraber mezun olucam ve seneye ygs ye girmeyi düşünüyorum benim birkaç sorum var bunları cevaplarsanız çok sevinirim belki 4 5 tane foruma yazdım bir kişi bile cevap vermedi kimsenin bir bilgisi yok herhalde yada yazmak zor geliyor bilmiyorum

internetten araştırdım ama bir sonuç alamadım neyse uzatmayayım sorularım şunlar ;
1-ben ygs 3 ve ygs 4 yani sözel bölümlerden sınava girmek istiyorum matematik vs çok uzak kaldım başarılı olamam.
2- ygs 3 ve ygs 4 sınavlarına girdiğim takdirde aöf 2 yıllık yada 4 yıllık bir bölüm seçebilmem için kaç soru çözmem lazım.
3-eğer yanlış biliyorsam düzeltin ygs 3 ve ygs 4 sözel bölümler değilmi dediğim gibi ben sayısal derslerde başarılı olamam o yüzden sadece sözel derslerden sınava girmem gerekiyor başarılı olma şansım sizce nedir

soruları düzgün olarak soramadım umarım anlamışsınızdır.şimdiden test kitapları vs çalışacak birşeyler bulup başlamak istiyorum bana ne önerirsiniz en azından dediğim gibi aof kazanıp girmem için.