ARKADAŞLAR MALUM KAYIT TARİHLERİ YAKLAŞTI HERKES DE BİR STRESS...
BU SABAH YÖK Ü ARADIM BUGUN YARIN DUYURU YAPICAĞIZ! DEDİ KADIN ARTIK ARAMAYIN YAAAA DEDİ
YAPCAZ DEDİ.
www.yok.gov.tr takip edin dedi Duyurular kısmını dedi.
Sonrada üniyi aradım.Oda biz YÖK e bağlıyız o Ne derse biz onu yapmak zorundayız dedi.
Yani Bugun yarın bu iç sızısı bittcek Allahın izniyle. Ek sınava çalışmaya devam edelim deliler gibi..
YÖK TAKİB EDİN. Gören siteye LİNK ATSIN ALLAH İÇİN...
YÖK DUYURU YAPACAK !!!!
-
- Doktor
-
- Yardımcı Asistan
Re: YÖK DUYURU YAPACAK !!!!
bende sürekli takip ediyorum.. geçen sene 26 ağustosta yapmışlar duyuruyu. keşke bu senede erken olsaydı ya da bugün açıklamaları bile yeter çünkü pazar günü yola çıkmam lazım duyuru yapılmadığı için hala elim kolum bağlı umarım bugün yapılır. 

MEZUN
-
- Doktor
Evet canım!!!! AYNEN TAKİPDE OLALIMM... LÜTFEN BİLEN GÖREN YAZSIN....
ARKADAŞLAR SEFERBER OLALIM..
CAnım sende sıkma canını... bugun veya yarın dedi bana bayan.. sende ara istersen
0(312) 298 78 02-09
ARKADAŞLAR SEFERBER OLALIM..
CAnım sende sıkma canını... bugun veya yarın dedi bana bayan.. sende ara istersen
0(312) 298 78 02-09
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
o beklediğimiz kanun kesin çıkmış sadece açıklması kalmış değil mi ?
-
- Doktor
walla... kadın okadar stressliydiki... size arayın isterseniz.
bana bugun veya yarın acıklanacak dedi.. bende az once gecen seneki yazıyı buldum 26,08,2011 yayınlanmış.
Üniversiteyi kazanmış ama Liseyi bitirmememiş Adayların DİKKATTine Yazıyor.
VE Yök Ek sınav sonucu mevzun olacağımızı bildiriyor. Bu nedenle Kaydımızın yapılmasını İstiyor.
Çok güzek bir yazıydı.. Yani... ONU BU GUN YARIN BU SENE İÇİNDE BEKLİYORUZ...
AMA KANUN CIKTIMI FALLAN BUNU BİLMİYORUM.
KANun demeyelim buna bu toplantıda herhalde gundeme kelıyor onlarda karar alıyor.
EK sınav yapıyorsa MEB onarda bu Kararı almak durumunda sanırım..
Nekadar da bağımsız gozukselerde MEB, YÖK, ÖSYM hepsi birbiriyle bağlantı halinde...
bana bugun veya yarın acıklanacak dedi.. bende az once gecen seneki yazıyı buldum 26,08,2011 yayınlanmış.
Üniversiteyi kazanmış ama Liseyi bitirmememiş Adayların DİKKATTine Yazıyor.
VE Yök Ek sınav sonucu mevzun olacağımızı bildiriyor. Bu nedenle Kaydımızın yapılmasını İstiyor.
Çok güzek bir yazıydı.. Yani... ONU BU GUN YARIN BU SENE İÇİNDE BEKLİYORUZ...
AMA KANUN CIKTIMI FALLAN BUNU BİLMİYORUM.
KANun demeyelim buna bu toplantıda herhalde gundeme kelıyor onlarda karar alıyor.
EK sınav yapıyorsa MEB onarda bu Kararı almak durumunda sanırım..
Nekadar da bağımsız gozukselerde MEB, YÖK, ÖSYM hepsi birbiriyle bağlantı halinde...
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
- Yardımcı Asistan
denedim ama sürekli meşgul. sen aramışsın zaten gerek yok
ya kayıt olacağımızı bi sorun çıkmayacağını biliyorum eminim.. ama şu duyuru bi açıklansada bi oh çeksek rahatlasak.. İNŞALLAH BUGÜN YAPILIR DUYURU ..
Ben burdaki halk eğitimi aradığımda ordaki adam bana sana bi belge versemde işe yaramıcaktır diyo gidip kaydını yaptırcaksn ben mezun oldum diye diyo 15inden snrada çıkma belgemi getirebilcem diyosun diyo.Kimse mağdur olmıcak diyo. bunu bende biliyorum ama halk eğitimdeki bu adam çok rahat konuşuyo oysaki nüiversitede yökün iznine bakar herşey diyor. Üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığını aradım görüştüm yök ün onayına bakar herşey geçen senede böyle oldu dedi.
İster istemez stres yapıyorum.. duyuru yapılmasını ve artık rahatlamak istiyorum

Ben burdaki halk eğitimi aradığımda ordaki adam bana sana bi belge versemde işe yaramıcaktır diyo gidip kaydını yaptırcaksn ben mezun oldum diye diyo 15inden snrada çıkma belgemi getirebilcem diyosun diyo.Kimse mağdur olmıcak diyo. bunu bende biliyorum ama halk eğitimdeki bu adam çok rahat konuşuyo oysaki nüiversitede yökün iznine bakar herşey diyor. Üniversitenin öğrenci işleri daire başkanlığını aradım görüştüm yök ün onayına bakar herşey geçen senede böyle oldu dedi.
İster istemez stres yapıyorum.. duyuru yapılmasını ve artık rahatlamak istiyorum

MEZUN
-
ya 9 doğurttuyolar bizi resmen lan açıkla sende kurtul bizde kurtulak yahu.