Selam Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
Selam Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
Arkadaşlar Bugün atmden açık lise için 20 lira yatırdım lise 1 terktim liseden tasdiknamemi aldım foto çektirdim yani açık liseye kayıt için gereken herşeyi hallettim yarında kayıt olmaya gidecem ilk kez kayıt olacam hemen evimizin önündeki liseden kayıt yapabiliyormuşuz daha ilk kez kayıt yapacam hiç bir bilgim yok bir yardım etseniz yani aklıma takılan sorular bunlar kayıt sırasında ders seçmemiz gerekecek mi ? bide kayıt yaptırdıktan sonra bize kitap vereceklermi yoksa kendimizmi alacaz yani kısacası kayıt sırasında neler olacak Şimdiden Yardım Edeceklerden Allah Razı Olsun
-
- Doktor
Re: Selam Yardımcı Olurmusunuz Lütfen
Öncelikle hayırlsı olsun kardeş.. sen hele önce kaydını bi yaptır.
Uzun ca bir süre beklıceksın zaten tastiknamende aldığın notların hepsi hesaplanıp kredilere donuşturulecek.
sonra sisteme bilgilerin düşücek.. sonra ders secme ilermlerii . herşeyin bir sırası var.
daha onlara çok zman var.
senin şimdi yapabileceğin en iyi sey www.aol.got.tr adresinin altını üstüne getirmek orda bulamıcan hiç bir şey yok.
Allah yardımcın olsun.
Uzun ca bir süre beklıceksın zaten tastiknamende aldığın notların hepsi hesaplanıp kredilere donuşturulecek.
sonra sisteme bilgilerin düşücek.. sonra ders secme ilermlerii . herşeyin bir sırası var.
daha onlara çok zman var.
senin şimdi yapabileceğin en iyi sey www.aol.got.tr adresinin altını üstüne getirmek orda bulamıcan hiç bir şey yok.
Allah yardımcın olsun.
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
kredi ne işime yarıyacak ileride acaba ? bide cvp için saol
kredii senin mezun olmana yarıcak lise 1 ne kadar kredin varsa açık lisedeki kredine eklenicek sen bu kredileri tamamlıyıp mezun olucaksın bir de ortak dersler var ortak derslere sakın en sona bırakıyım deme ilk başda hepsini yap sonradan zorluk çekme 192 ve ortak derslere verince mezun olucaksın
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar