Üniversite kayıt oldum ama ..
Üniversite kayıt oldum ama ..
Arkadaşlar ben üniversiteye gidip kaydımı yaptırdım fakat kaydımın şimdilik acılmayacağını söyleyip ögrenci kimlik kartımı vermediler .1 aylık bir süre tanıyıp diplomayı yada çıkma belgesini getirmediğim takdirde kaydımı sileceklerini söylediler sizde böyle bişey oldumu olmadıysa gidip hakkımı arıyayım..

-
- Doktor
Re: Üniversite kayıt oldum ama ..
Yok aynen. ole oldu.. hata benim kaydı da yapmadı 15 gel cıkma belgenle yapalım .. dedi..
Herkesin ole sen ben kayıt oldum diyenlere bakma.. diploma veya cıkma belgesini goturmezlerse anında ilişkileri kesiliyor.
Derslere giremezler.
En onemli şey diploma. diğer belgeler fasa fiso
Herkesin ole sen ben kayıt oldum diyenlere bakma.. diploma veya cıkma belgesini goturmezlerse anında ilişkileri kesiliyor.
Derslere giremezler.
En onemli şey diploma. diğer belgeler fasa fiso
4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
eyvallah sağolasın . sadece bana yapıldı sandım . Mezun oluruz inşallah yoksa harclar yanacak.

-
- Doktor
İnşallah ya beni çok fena stress bastı..
Mutlaka başarmam lazım. umarım herkes başarır çok fenayım
Mutlaka başarmam lazım. umarım herkes başarır çok fenayım

4-yıllık genel Kültür
14.09.2012
MEZUN
-
- Doktor
çok mantıklı normal bir uygulama değil mi zaten ...liseyi bitirdiğini diploma ile ispat edersen üniversiteye gidebilirsin...sizde henüz mezun değilsiniz ...
Benim kredi de 179 kardeş ben henüz kayıt olmadım aöf kazandım 15 den sonra inş kazanırsak sınavda olacak yoksa harç parası yanacak peki öğrenci belgesini çıkma belgesini götürünce vereceklermi