tavsiyelerin için teşekkür ederim, bu sene dershaneyede gidicem umarım bu sene yüksek bi kredi alırım.önümüzdeki salı kayıt yenileme başlıyormuş doğrumudersçalışankız yazdı:öncelikle şimdiye kadar yaptıklarını unut gitsin önce kafanı bir boşalt geçmiş gitmiş...önemli olan bundan sonra yapacakların eğer sebat edersen birkaç sene sonra lise diploman elinde ....
ilk kural : asla sınav kaçırma ! hatta hastanede bile sınav olan var biliyorum ( tabi Allah korusun örnek olsun diye )
sınavlar zaten bir dönemde 3 defa oluyor (bir de ek sınav var onu sonra öğrensen de olur ) hep aynı ayda olur unutma 1.ocak sonları 2. mayıs ortalarında 3. temmuz sonuna doğru (18.yaş üstü için)
sen iki sınava girip öncelikle ortak derslerinden başla seçmeye derslerine çalış ve 192 krediye ulaşmaya bak ...tabi sabırla devam etmek ve her sınavda yüksek kredi alırsan sürede kısalır...
sanırım 1 hafta sonra falan kayıt yenileme başlıyor hemen yenilersin...ocak sınavı için.
teşekkür ederim Allah sizinde yardımcınız olsun. bu siteyide bulduğuma çok mutlu oldum. şimdi yapmam gereken şey ders çalışmak. ocağa kadar sıkı hazırlanmalıyım sınavlara. İnşaAllah bu sene sınıfımı geçerimvişneçürüğü yazdı:benden sana bir öneri http://www.aol.gov.tr sitesini altını üstüne getir orda öğrenebileceğin çok şey var.
Ama orada anlayaamdıklarını gel sonra bize sor.
böylelikle daha cabuk sistemi anlmaş olursun. Ve okudğun süre boyunca hatta sonrada Bu forumdan çok yarar göreceksin.
Burayı zıyaret etmeyi ihmal etme!
Allah yardımcın olsun kardeşim
teşekkür ederim. evet artık derslerime yoğunlaşmam lazım. ders seçimini de ortak derslerden yana yapmayı düşünüyorumkripton yazdı:Öncelikle açık lisede sınıf geçtim kaldım olayı yok. Sen sorumlu olduğun dersleri geçersin ya da kalırsın. Her kayıt yenileme yaptığında ise dönemin artar.
Şİmdi senin yapacağın ocak ve mayıs sınavlarını kaçırmamaya çalış. Ders seçerken MUTLAKA ÖNCELİĞİ ORTAK DERSLERİNDEN YANA YAP eğer seçtiğin derslerin kredisi 30 a ulaşmamışsa o zaman seçmeliler ile 30 a tamamla. Sakın ortaklar dururken kolay diyerek seçmelilere yönelme.