Aöf den cevap geldi mezuniyet belgesi için şimdi bu cevaptan

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
balkan12cc
Acemi

Aöf den cevap geldi mezuniyet belgesi için şimdi bu cevaptan

Mesaj gönderen balkan12cc » 13 Eyl 2012, 20:25

Sayın İlgili,

Kayıt işlemleri ile ilgili bilgiye www.anadolu.edu.tr adresinin “Açıköğretim” başlığında yer alan “Kılavuzlar” kısmında 2012-2013 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme fakülteleri dönemlik kredili sistem İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzundan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Açıköğretim Öğrenci Bilgilendirme Merkezi’nden telefonla yardım alabilirsiniz.

Açıköğretim Öğrenci Bilgilendirme Merkezi Çalışma günlerinde 09:00 - 17:30 saatleri arasında: (0222) 444 10 26

Bilgilerinize rica ederiz.

Anadolu Üniversitesi

Açıköğretim Fakültesi - Öğrenci Bilgilendirme Merkezi

Web: www.anadolu.edu.tr

E-Posta: aofbilgi@anadolu.edu.tr

Telefon: 444 10 26 [İstanbul ve Eskişehir’den arayan öğrenciler Açıköğretim Fakültesi Öğrenci Bilgilendirme Merkezi (Eskişehir) ile görüşeceklerdir.]

Adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yunusemre Kampüsü 26470 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Not: Göndereceğiniz elektronik postalarınızda T.C. kimlik numaranızı, ad ve soyadınızı mutlaka bildiriniz.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri hakkında öğrenmek istediğiniz ya da merak ettiğiniz konuların cevaplarını görebilmeniz için hazırlamış olduğumuz Açıköğretim Sistemi Sık Sorulan Sorular sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu sayfa üzerinden ayrıntılı bilgi alabilir veya arama motoruna anahtar kelime girerek kategoriler içerisinde arama yapabilirsiniz.

Açıköğretim Sistemi Sık Sorulan Sorular sayfasına www.anadolu.edu.tr adresinin “Açıköğretim” kısmında yer alan Sıkça Sorulan Sorular bölümünden erişebilirsiniz.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön