lütfen kafam cok karıstı yardım!!!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
goccia

lütfen kafam cok karıstı yardım!!!

Mesaj gönderen goccia » 24 Eyl 2012, 03:26

Arkadaslar merhaba,
Ben meslek lısesınden acık ögretım lısesıne gecıs yaptım. 10. sınıftan tasdiknameyle ayrılmıstım. Bıldıgım kadarıyla butun lıselerde 9. sınıf ortak derslerden olusuyor. Ben acık ogretım lısesınde kacıncı sınıftan baslıycam? 192 kredıyı tamamlamam ıcın tekrar bastan mı 9. sınıf okumam gerekıyor? Ayrıca ogrencı durumun hala aktıf hale gelmemıs :( ders secımlerı ne zmn baslıycak? benı kımse ne yazık kı bılgılendırmedı kafam cok karısmıs durumda lutfen yardım edın! tesekkurler

kkaann
Acemi

Re: lütfen kafam cok karıstı yardım!!!

Mesaj gönderen kkaann » 24 Eyl 2012, 04:10

sınıf olayını kafana takma onemli olan 192 krediyi tamamlamak. http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178
''İrtibat bürolarınca yeni kayıtları alınarak veri girişi yapılan öğrencilerin veri girişlerinin, sistem üzerinden AÖL tarafından kontrolünün yapılarak gerekli düzelmelerin yaptırılması/yapılması. '' yazan yerlerde ders secimi baslıyodu sanırım
öğrenciliğinin neden aktif hale gelmedıgını bılmıyorm onun için 147 yi arayabilirsin.

goccia

Mesaj gönderen goccia » 24 Eyl 2012, 04:28

peki 9. sınıfı okudugum ıcın bana otomatık olarak kredı verılecek mı? tesekkur ederım tekrar.

Kullanıcı avatarı
nivli_83
Doktor

Mesaj gönderen nivli_83 » 24 Eyl 2012, 17:28

goccia yazdı:peki 9. sınıfı okudugum ıcın bana otomatık olarak kredı verılecek mı? tesekkur ederım tekrar.
50 yada 60 kredi verirler.okuduğun yıl boşa gitmez. alırsın kredini mutlaka.her sınavda başarılı olursan2 yılda bitirirsin
herşeyi bilmen gerekmez..haddini bil yeter !!

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön