/Diyelim Ders secimi yaptım. Kitaplarımı aldım . Ocak Da ilk sınavımız var. Sınav ile ilgili kıtabın hangi kısmına calısacagım. konular bellimi vs Kitabı Komplemi calısıcaz

baki yazdı:Merhaba Abilerim Ablalarım . İlk Defa acık ogretım lisesine kayıt oldum. suan kayıt durumum aktıf degıl ama bir kac soru var aklıma takılan . izninizle soruyorum.
/Diyelim Ders secimi yaptım. Kitaplarımı aldım . Ocak Da ilk sınavımız var. Sınav ile ilgili kıtabın hangi kısmına calısacagım. konular bellimi vs Kitabı Komplemi calısıcazLutfen yardım edın. tesekkurler
tesekkur ederim. sagolasınız Onerıleriniz varsa beklerimnefes yazdı:baki yazdı:Merhaba Abilerim Ablalarım . İlk Defa acık ogretım lisesine kayıt oldum. suan kayıt durumum aktıf degıl ama bir kac soru var aklıma takılan . izninizle soruyorum.
/Diyelim Ders secimi yaptım. Kitaplarımı aldım . Ocak Da ilk sınavımız var. Sınav ile ilgili kıtabın hangi kısmına calısacagım. konular bellimi vs Kitabı Komplemi calısıcazLutfen yardım edın. tesekkurler
diyelimki fizik 2 dersini seçtin kitabı almaya gittiğinde sana fizik 2 kitabını verirler ve sen kitabın tamamından sorumlu olursun.. kitabın tamamı seni korkutmasın konular bölünmüş halde ve genellikle az oluyor senin yapman gereken elindeki kitaba iyi çalış ve çıkmış sorulara da bak genelde sorular ya kitaptan çıkıyor yada çıkmış sorulardan bazende benzerleri soruluyor zor soru yok zaten.. yalnız bazen 2 kitap bir arada olabiliyor o zaman seçtiğin dersin konularına bak ona göre çalış.. hepsi bu kardeşim..
bana da yardımcı olurmusunuz. Bende ilk defa kayıt oldum ve ocakta ilk sınava gireceğim. Ders seçme bölümünde 12 tane ortak ders var ve hepsinin sonunda 1 yazıyor. Ben bu ocak ayındaki sınavda, 1 yazanların hepsinden mi sınava gireceğim 12sine birden, yoksa sadece seçtiklerimden mi?nefes yazdı:baki yazdı:Merhaba Abilerim Ablalarım . İlk Defa acık ogretım lisesine kayıt oldum. suan kayıt durumum aktıf degıl ama bir kac soru var aklıma takılan . izninizle soruyorum.
diyelimki fizik 2 dersini seçtin kitabı almaya gittiğinde sana fizik 2 kitabını verirler ve sen kitabın tamamından sorumlu olursun.. kitabın tamamı seni korkutmasın konular bölünmüş halde ve genellikle az oluyor senin yapman gereken elindeki kitaba iyi çalış ve çıkmış sorulara da bak genelde sorular ya kitaptan çıkıyor yada çıkmış sorulardan bazende benzerleri soruluyor zor soru yok zaten.. yalnız bazen 2 kitap bir arada olabiliyor o zaman seçtiğin dersin konularına bak ona göre çalış.. hepsi bu kardeşim..