Dersler hakkında
Dersler hakkında
Arkadaşlar bu forumda gördüğüm bir başlık var.Arkadaşın biri seçtiği dersleri yazmış ve altına bu dönem seçtiğim dersler yazmış.Her dönem dersleri güncelleyip tekrar mı ders seçmemiz gerekiyor.İlk başta aktif olduktan sonra seçtiğimiz derslerlemi okuyacağız 2.5 yıl.
Hiç kimse sıradan değildir
-
- Doktor
Re: Dersler hakkında
aldığın dersi geçtiğinde o ders bir daha karşına çıkmaz,
bir üst basamağa geçersin şöyle ki; dil ve anlatım 1 aldın ve sınavda verdin, bir sonraki sınavda dil ve anlatım 2 çıkar karşına böyle 8'e kadar gider...sen kredileri toplamaya devam edersin.
ortak derslerden eğer başarısız olursan 3 defa alman gerekir 3 defada da veremezsen o ders muaf olur ve zorunludan çıkar.
eğer ocak sınavı için ders seçtiysen bu dönem için dir onlar, mayıs sınavı için de tekrar kayıt yenileyip ders seçme işlemi yapmalısın...her dönemde böyle ta ki mezun olana kadar.
bir üst basamağa geçersin şöyle ki; dil ve anlatım 1 aldın ve sınavda verdin, bir sonraki sınavda dil ve anlatım 2 çıkar karşına böyle 8'e kadar gider...sen kredileri toplamaya devam edersin.
ortak derslerden eğer başarısız olursan 3 defa alman gerekir 3 defada da veremezsen o ders muaf olur ve zorunludan çıkar.
eğer ocak sınavı için ders seçtiysen bu dönem için dir onlar, mayıs sınavı için de tekrar kayıt yenileyip ders seçme işlemi yapmalısın...her dönemde böyle ta ki mezun olana kadar.
Re: Dersler hakkında
sistem zaten senin vermek zorunda olduğun dersleri sana otomatik atıyor yani güncelliyor her dönem. onları verdikten sonra diğer veremediklerini seciyorsun. bütün zorunlu derslerini gecmek icin okıyacaksın. sen sadece listende görünen zorunlu derslerin sınavlarına girip onları vermeye bakıcaksın 8 dönemde.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.