Öğrenci kimlik kartı

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Öğrenci kimlik kartı

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 31 Eki 2012, 09:34

Böyle bişey varmış sanırım yeni kayıt oldum sınava girerken felan yanımızda olmayınca problem çıkabiliyormuş kayıt olurken fotorafımı vs çekmişlerdi acaba bu kimlik kartı içinmiydi kafam takıldı

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Öğrenci kimlik kartı

Mesaj gönderen kripton » 31 Eki 2012, 14:54

Kayıt olurken çektikleri fotoğraf büyük ihtimalle sınav giriş belgesinde bulunacak olan resim içindir. Öğrenci kimlik kartını alırken biz halkeğitime elimizden vermiştik vesikalık fotoğraf. Gerçi sınav giriş belgesi için de elden vermiştik ama belki şimdi bu uygulamaya geçilmiştir.

Öğrenci kimlik kartını da almanı tavsiye ederim. Öğrencilik boyunca işine yarayacaktır. Gerek öğrenci indirmlerinde gerek sınavlarda. Bizde kayıt yenileme sırasında da istiyorlardı öğrenci kimliğini. Bunun için sen kayıt yaptığın yere başvur. SAnırım bir miktar ücret karşılığı veriliyordu.
Resim

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 31 Eki 2012, 17:00

bugüne kadar öğrenci kimlik kartım olmadan tüm sınavlara girdim sınav giriş belgesi ile hiçte sorun çıkmadı bugünden sonra da cıkacağını sanmıyorum bazı okullarda bazı hocalar çıkartabilir belki.Ayrıca böyle bir açıklamada yok olsa açıklama yaparlar heralde.

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 01 Kas 2012, 08:27

eyvallah okula gidince sorup alırım parası mühim değil önemli olan bi sorun çıkmasın

noxx
Doktor

Mesaj gönderen noxx » 04 Kas 2012, 06:05

kripton yazdı:Kayıt olurken çektikleri fotoğraf büyük ihtimalle sınav giriş belgesinde bulunacak olan resim içindir. Öğrenci kimlik kartını alırken biz halkeğitime elimizden vermiştik vesikalık fotoğraf. Gerçi sınav giriş belgesi için de elden vermiştik ama belki şimdi bu uygulamaya geçilmiştir.

Öğrenci kimlik kartını da almanı tavsiye ederim. Öğrencilik boyunca işine yarayacaktır. Gerek öğrenci indirmlerinde gerek sınavlarda. Bizde kayıt yenileme sırasında da istiyorlardı öğrenci kimliğini. Bunun için sen kayıt yaptığın yere başvur. SAnırım bir miktar ücret karşılığı veriliyordu.
istanbulda kimlik hiçbir işine yaramaz...

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 05 Kas 2012, 14:50

Bizim burada da belli bir yaş üzerine indirimli otobüs kartı vermediler ve ben bundan faydalananmamıştım ama bir defasında geziye gittiğimde biletli gezilen bir yerde indirimli bilet almıştım. Evet çok da mühim değil bu kadarcık bi indirim ama yine de öğrenci kartı üzerinde olmalı bir öğrencinin 8)
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön