Açık meslek lisesine geçmek istiyorum

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Dragon_159

Açık meslek lisesine geçmek istiyorum

Mesaj gönderen Dragon_159 » 09 Kas 2012, 17:48

merhaba ben lise 2 gidiyorum sözel bölüm lise 2de kaldım şuan yeniden devam ediyorum 9. sınıfta meslek lisesindeydim bilişim bilgim çok iyi olduğu için ama fizik 1 geldi diye almadılar beni bilişime bende düz liseye geçtim sözel bölümüne orada tekrar yaptım içimden gelmiyor okula gitmek bilişimde çok iyiyim açıktan meslek bölümünden bilişim bölümü seçebilirmiyim?

Sorular

1- Üni. imkanı varmı açık meslek lisesinden okulu bitirenlerin?
2- Ehliyet alabiliyormuyuz?
3- Okula günde kaç gün gidiyoruz ben çalışmayı düşünüyorum

iyi forumlar

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Açık meslek lisesine geçmek istiyorum

Mesaj gönderen kripton » 10 Kas 2012, 03:48

Dragon_159 yazdı:merhaba ben lise 2 gidiyorum sözel bölüm lise 2de kaldım şuan yeniden devam ediyorum 9. sınıfta meslek lisesindeydim bilişim bilgim çok iyi olduğu için ama fizik 1 geldi diye almadılar beni bilişime bende düz liseye geçtim sözel bölümüne orada tekrar yaptım içimden gelmiyor okula gitmek bilişimde çok iyiyim açıktan meslek bölümünden bilişim bölümü seçebilirmiyim?

Sorular

1- Üni. imkanı varmı açık meslek lisesinden okulu bitirenlerin?
2- Ehliyet alabiliyormuyuz?
3- Okula günde kaç gün gidiyoruz ben çalışmayı düşünüyorum

iyi forumlar
Ben düz liseliyim ama bildiğim kadarıyla forumda bilişim okuyanlar vardı http://maol.meb.gov.tr/html_files/ders_programlari.html bu link mesleki açık lisenin resmi sitesi orada bilişim yazıyor bi o siteyi gez istersen.

1) Elbette açıktan okuyanlara üniversite imkanı var. Örgün lise ile aynı haklara sahibiz. Sen yeter ki iyi çalış. Örgün bir üniversitede okuyabilirsin.

2) Ehliyet derken araba ehliyeti mi :?: Elbette alırsın bunun açık lise ile bi alakası yok ki. Ben aldım

3) Normal açık lisede hiç okula gitme yok sadece sınava giriyorsun ama meslek liseliler gidiyor. Bunun tam saatini bilmiyorum meslek liseli arkadaşlar cevap yazarsa daha iyi olur. Tam emin değilim ama akşam saatleri olabilir yani belki çalışmana mani olmaz.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön