sınav ders seçimi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
DinçerK
Çırak

sınav ders seçimi

Mesaj gönderen DinçerK » 15 Kas 2012, 03:14

Arkadaşlar , ben 14 ortak ders seçtim , ocak ayında bu 14 dersin hepsinden sınav olup , mayıs ayına tekrar 30 kredilik ders mi seçicez ?

eger öyleyse bu 14 dersin hangi oturumlarda girecegi mi ben mi seçiyorum ? teşekkürler

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: sınav ders seçimi

Mesaj gönderen kripton » 15 Kas 2012, 03:34

DinçerK yazdı:Arkadaşlar , ben 14 ortak ders seçtim , ocak ayında bu 14 dersin hepsinden sınav olup , mayıs ayına tekrar 30 kredilik ders mi seçicez ?

eger öyleyse bu 14 dersin hangi oturumlarda girecegi mi ben mi seçiyorum ? teşekkürler
Bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin ve mayıs ayında tekrar ders seçimi yapacaksın 30 kredilik.

Ders seçerken zaten seçtiğin dersin hangi oturuma denk geleceği yazıyor yanında. Dikkat etmediysen gözden kaçırmış olabilirsin ama bu çok da önemli değil. Sınava yakın sınav giriş belgesi yayınlanacak. Orada hangi dersin hangi oturumda olacağı yazıyor. Yani senin elinde olan bir durum değil, bellidir hangi dersin hangi oturumda olacağı.
Resim

DinçerK
Çırak

Mesaj gönderen DinçerK » 15 Kas 2012, 03:57

kripton yazdı:
DinçerK yazdı:Arkadaşlar , ben 14 ortak ders seçtim , ocak ayında bu 14 dersin hepsinden sınav olup , mayıs ayına tekrar 30 kredilik ders mi seçicez ?

Bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin ve mayıs ayında tekrar ders seçimi yapacaksın 30 kredilik.

Ders seçerken zaten seçtiğin dersin hangi oturuma denk geleceği yazıyor yanında. Dikkat etmediysen gözden kaçırmış olabilirsin ama bu çok da önemli değil. Sınava yakın sınav giriş belgesi yayınlanacak. Orada hangi dersin hangi oturumda olacağı yazıyor. Yani senin elinde olan bir durum değil, bellidir hangi dersin hangi oturumda olacağı.
sınava giriş belgesini nerden alıyoruz ?

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 15 Kas 2012, 04:41

Evde yazıcın varsa evden halledersin. İnternet cafelerden alabilirsin. Halkeğitim ücretsiz veriyor ama ( ya da kayıt yaptırdığın lise )
Resim

DinçerK
Çırak

Mesaj gönderen DinçerK » 15 Kas 2012, 06:52

kripton yazdı:Evde yazıcın varsa evden halledersin. İnternet cafelerden alabilirsin. Halkeğitim ücretsiz veriyor ama ( ya da kayıt yaptırdığın lise )
teşekkürler .

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön