Arkadaşlar , ben 14 ortak ders seçtim , ocak ayında bu 14 dersin hepsinden sınav olup , mayıs ayına tekrar 30 kredilik ders mi seçicez ?
eger öyleyse bu 14 dersin hangi oturumlarda girecegi mi ben mi seçiyorum ? teşekkürler
sınav ders seçimi
Re: sınav ders seçimi
Bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin ve mayıs ayında tekrar ders seçimi yapacaksın 30 kredilik.DinçerK yazdı:Arkadaşlar , ben 14 ortak ders seçtim , ocak ayında bu 14 dersin hepsinden sınav olup , mayıs ayına tekrar 30 kredilik ders mi seçicez ?
eger öyleyse bu 14 dersin hangi oturumlarda girecegi mi ben mi seçiyorum ? teşekkürler
Ders seçerken zaten seçtiğin dersin hangi oturuma denk geleceği yazıyor yanında. Dikkat etmediysen gözden kaçırmış olabilirsin ama bu çok da önemli değil. Sınava yakın sınav giriş belgesi yayınlanacak. Orada hangi dersin hangi oturumda olacağı yazıyor. Yani senin elinde olan bir durum değil, bellidir hangi dersin hangi oturumda olacağı.

sınava giriş belgesini nerden alıyoruz ?kripton yazdı:Bu seçtiğin derslerden ocak ayında sınava gireceksin ve mayıs ayında tekrar ders seçimi yapacaksın 30 kredilik.DinçerK yazdı:Arkadaşlar , ben 14 ortak ders seçtim , ocak ayında bu 14 dersin hepsinden sınav olup , mayıs ayına tekrar 30 kredilik ders mi seçicez ?
Ders seçerken zaten seçtiğin dersin hangi oturuma denk geleceği yazıyor yanında. Dikkat etmediysen gözden kaçırmış olabilirsin ama bu çok da önemli değil. Sınava yakın sınav giriş belgesi yayınlanacak. Orada hangi dersin hangi oturumda olacağı yazıyor. Yani senin elinde olan bir durum değil, bellidir hangi dersin hangi oturumda olacağı.
Evde yazıcın varsa evden halledersin. İnternet cafelerden alabilirsin. Halkeğitim ücretsiz veriyor ama ( ya da kayıt yaptırdığın lise )

teşekkürler .kripton yazdı:Evde yazıcın varsa evden halledersin. İnternet cafelerden alabilirsin. Halkeğitim ücretsiz veriyor ama ( ya da kayıt yaptırdığın lise )