İngilizce
- Tas yürekli
İngilizce
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bazı kitaplar değişti ben ıngilizce 6 ve 7 kitabını bulamadım olanlar lütfen söyleyebilir mi hangi konular var bende ona göre çalışırım.
Re: İngilizce
eski kitaplarla çalişilsa olmazmı çok farkli mi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- elif işlek
- Uzman Doktor
bende aynı soruyu sorucaktım eski kitaplarla çalışsak olmazmı ya
zaten kitapları zar zor bulabilmiştim onlarda eski konular of off..

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Sizde benim gibi ingilizceye çalışmadan muaf olun böyle bir derdiniz kalmasın En son sınavda sadece ingilizceden kaldım ingilizce olmazsa 8 dönemde bitecek okul ama ingilizce yüzünden böyle giderse uzatmaları oynayıp 9 döneme uzayacak açık lise 

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
- elif işlek
- Uzman Doktor
ingilizce yüzünden benim mezuniyetim 10 döneme kadar uzayacak gibi
niye zorunlu yaparlar bilmemki 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
- Tas yürekli
Benim bilgisayarım yok telefonum da pdf desteklemiyor muaf olmakta istemiyorum. Konularını bilsem yeter. Mesela ünite başlığı bir cümle yazıyor ama içinden zaman kavramları çıkıyor. Ben bilen varsa o kavramların listesini istiyorum.
-
- Doktor
Table of Contents..........................................................................................................................8 - 10
Course Introduction............................................................................................................................11
Student’s Overview......................................................................................................................12 - 13
THEME 1 - PEOPLE AND SOCIETY..........................................................................................14 - 24
1A- Say Hi, and Smile
1B- Meet my Family
1C- Crazy Neighbours
THEME 2 - EDUCATION............................................................................................................25 - 35
2A - Good Luck
2B - Free School
2C - At the School Canteen
THEME 3 - PERSONALITY AND CHARACTER........................................................................36- 46
3A - I love rollerblading
3B - She has got long brown hair
3C - I’m friendly and funny
THEME 4 - JOBS.......................................................................................................................47 - 57
4A - I have a different routine
4B - He loves his jobs
4C - I have a volunteer job in Africa
THEME 5 - TOURISM.................................................................................................................58 - 68
5A - People are having fun
5B - I’m wearing shorts and sandals
5C - What are you doing in the afternoon?
THEME 6 - NATURE AND ENVIRONMENT................................................................................69 - 79
6A - I’m going to climb Mount Everest
6B - I was at Victoria Falls
6C - Where did you go last summer?
Peer Assessment / Group Work Assessment / Portfolio Assessment Form ..............................80 - 82
Grammar reference.....................................................................................................................83 - 91
References... .........................................................................................................................92
Irregular Verbs....................................................................................................................................93
Word List.....................................................................................................................................94 - 96
*******************************************************************************************
yukarıdaki ingilizce 6 nın ders içerikleri bilginize.
Course Introduction............................................................................................................................11
Student’s Overview......................................................................................................................12 - 13
THEME 1 - PEOPLE AND SOCIETY..........................................................................................14 - 24
1A- Say Hi, and Smile
1B- Meet my Family
1C- Crazy Neighbours
THEME 2 - EDUCATION............................................................................................................25 - 35
2A - Good Luck
2B - Free School
2C - At the School Canteen
THEME 3 - PERSONALITY AND CHARACTER........................................................................36- 46
3A - I love rollerblading
3B - She has got long brown hair
3C - I’m friendly and funny
THEME 4 - JOBS.......................................................................................................................47 - 57
4A - I have a different routine
4B - He loves his jobs
4C - I have a volunteer job in Africa
THEME 5 - TOURISM.................................................................................................................58 - 68
5A - People are having fun
5B - I’m wearing shorts and sandals
5C - What are you doing in the afternoon?
THEME 6 - NATURE AND ENVIRONMENT................................................................................69 - 79
6A - I’m going to climb Mount Everest
6B - I was at Victoria Falls
6C - Where did you go last summer?
Peer Assessment / Group Work Assessment / Portfolio Assessment Form ..............................80 - 82
Grammar reference.....................................................................................................................83 - 91
References... .........................................................................................................................92
Irregular Verbs....................................................................................................................................93
Word List.....................................................................................................................................94 - 96
*******************************************************************************************
yukarıdaki ingilizce 6 nın ders içerikleri bilginize.