İş takvimine baktım da Sınavdan 45 gün sonra açıklanıyormuş sonuçlar.Soru kitapçıklarını sınavdan sonra alabiliyormuşuz Sınavdan çıktığımız an cevap anahtarıyla beraber görevliye teslim ediyoruz diye hatırlıyorum.Soru kitapçıklarını sınavdan sonra alan arkadaşlar ne zaman nerden alıyor nasıl oluyo o olay aydınlatırsanız sevinirim.1 hafta sonra meb sitesinden açıklanııyormuş ama o heycanla kesın unuturum ben kendımı bılıyorum
Kitapçıklar hakkında...
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
Kitapçıklar hakkında...
Merhaba forumdaşlar;
İş takvimine baktım da Sınavdan 45 gün sonra açıklanıyormuş sonuçlar.Soru kitapçıklarını sınavdan sonra alabiliyormuşuz Sınavdan çıktığımız an cevap anahtarıyla beraber görevliye teslim ediyoruz diye hatırlıyorum.Soru kitapçıklarını sınavdan sonra alan arkadaşlar ne zaman nerden alıyor nasıl oluyo o olay aydınlatırsanız sevinirim.1 hafta sonra meb sitesinden açıklanııyormuş ama o heycanla kesın unuturum ben kendımı bılıyorum
şimdiden teşekkürler .
~ Devrim Sahte ~
-
Armageddon
- Asistan
Re: Kitapçıklar hakkında...
alabiliyorsun sınavdan 1 saat sonra veriyorlar sınava girdiğin okuldan alıyorsun
Devrimsahte sen girdiğin okulun çıkışında kitapçıklarını al kaç arkana bile bakma
Yahu kitapçık zaten senin. Geri niye görevliye teslim ediyorsun ki al evinde kontrol et mezun olduktan sonra geri verebilirsin.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
yaa ben şimdi sınav bittiğinde cevap kağıdını verip kıtapcıgı alcam desem vermezlermi verseler 1 dakka durmam hemen koşar bakarım evden takip ederim ama verirlermi o sorunDeKaN yazdı:Devrimsahte sen girdiğin okulun çıkışında kitapçıklarını al kaç arkana bile bakmaYahu kitapçık zaten senin. Geri niye görevliye teslim ediyorsun ki al evinde kontrol et mezun olduktan sonra geri verebilirsin.
~ Devrim Sahte ~
- Devrimsahte
- Yardımcı Uzman
üstad peki sınav sonucunda bi ton kitapçık olcak herkez kafasına göre alıyormuş onu nasıl ayarlıcam sınav bıttıgınde cevap anahtarını verdiğimde söylesem alsam kitabı olmazmı vermezlermi ? vermiyolarsa nasıl alcam o kargaşadaArmageddon yazdı:alabiliyorsun sınavdan 1 saat sonra veriyorlar sınava girdiğin okuldan alıyorsun
~ Devrim Sahte ~