ders kredisi ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
yaseminseda
Uzman

ders kredisi ?

Mesaj gönderen yaseminseda » 06 Ara 2012, 07:33

mesleki açıköğretim lisesinden son sınıfında staj yapıp derse meslek derslerine girilmiyorsa onların kredilerini alıyormuyuz

Gün Gelecek"Ben Nerede YanLış Yaptım.?
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

Elini Kalbine Götür; ANLARSIN.!!....

emrahk
Onursal Üye

Re: ders kredisi ?

Mesaj gönderen emrahk » 08 Ara 2012, 18:56

MAÖL'de son sınıfta staj yapmanın yanısıra 4 saatlik bir yüzyüze eğitim dersi de var. Yani haftanın 1 günü yine okula gidiliyor. Staj ise, dönemlik "İşletmelerde Beceri Eğitimi" adı altındaki dersle 24 kredi veriyor. Yani 12. sınıfts staj + 4 saatlik dersten toplam 56 kredi alınıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 10 Ara 2012, 03:12

simdi ben sıze durumumu söyle anlatayımmm staj yapıyorummm staj için 48 kredi veriliyor dediler bunu anladım birdee denildi ki okulll satj haric 56 kredi veriyormus derslerdeenn sizinn söylemenize göre derslerin bize verdiqii krediii 8 böylemiii
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 10 Ara 2012, 05:05

Son sınıfta staj hariç yıllık 8 kredi veriliyor. Tabi yanında seçmeli dersler var mı, müfredat değişti mi son 4+4+4 sisteminde bilemiyorum. Ama bidiğim şu ki; sistem değişse bile kredi 8 olmaz da, diyelim 12 olur staj harici verilecek olan. Ama asla 50 küsur kredi olamaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

yaseminseda
Uzman

Mesaj gönderen yaseminseda » 10 Ara 2012, 20:18

hmmm anladımmmm tsk ederimmm
Diye Düşüneceksin.

Kafan Karışmasın.!!

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön