Ben Maol da okuyorum İlkdefa kayıtoldum 9.sınıftan bırakmıştım.
10. Sınıftan başladım.
Yötim arayüzüne girip dersleri aşağı listeye aktardım ancak yazdırmakmı gerekiyormuş onaylanması için anlamadım. Ben yazdıra tıklamamıştım Nasıl oluacak yardım edin.
Yardım edin dersleri seçmedim galiba.
Re: Yardım edin dersleri seçmedim galiba.
Derslerinin seçiminin tamamlanması için illa ki yazdırman gerekmiyor. Yazdırınca ders kitaplarını almaya giderken yardımcı oluyor sadece. "Dönem dersleri" sekmesinden şuan içinde olduğumuz dönemi (2012-1 olmalı) seçersen ve orada dersleri görürsen sorun yok demektir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: Yardım edin dersleri seçmedim galiba.
Teşekürleremrahk yazdı:Derslerinin seçiminin tamamlanması için illa ki yazdırman gerekmiyor. Yazdırınca ders kitaplarını almaya giderken yardımcı oluyor sadece. "Dönem dersleri" sekmesinden şuan içinde olduğumuz dönemi (2012-1 olmalı) seçersen ve orada dersleri görürsen sorun yok demektir...