facebook a girdiginiz mail adresini kullanıyormusunuz

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

facebook a girdiginiz mail adresini kullanıyormusunuz

Mesaj gönderen emrah42 » 13 Ara 2012, 19:37

Arkadaşlar başımdan geçen ilginç bir olayı sizinle paylaşmak istedim Benim yigen geldi ve dayı facebook a giremiyorum biri şifremi değiştirmiş galiba dedi bende bir bakayım dedim şifresini denedim gerçekten girmiyor sordum şifreni değiştirdin yok değiştirmedim tabi bende facebookdan şifreyi yenilemek için e-mail adresine unuttuğuma dağir onay kodu veya şifremin gelmesini istedim bu seferde e-mail adresine giremiyordum neyse e-mail adresinde şifremi unuttum diye gizli sorudan bulayım dedim ama ne yapsam bir türlü olmuyordu biraz uğraştırdı ama sorunun ne olduğunu buldum e-mail adresini 1 yıl kullanmadığı için kapanmış aynı mail adresini allahtan başka biri almamış :) neyse tekrar aynı mail adresini aldım ve tekrar facebooktan şifremi yenile diye mesaj gönderdim e-maile ve durumu düzelttim.
Başınıza gelirse diye hatırlatayım dedim :)

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Re: facebook a girdiginiz mail adresini kullanıyormusunuz

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 14 Ara 2012, 23:21

bak bende anlatıyımm bnm cok eskkiden bir myspace vardı fotolar falan yüklemiştim 8. sınıfta. bir gün nette geziyodum dedim kendi ismimi googleye yazınca noluyo baktım bn resmim var hi5 denen sitete bütün fotolarım var bende o siteye kayıt olmamıştım meğerse myspace , hi5 dönüşmüş bnde hemen o senede kullandığım epostayı girdim bu kullaanılmıyoo dedi bnde aynı hesaptan tekrar açtm şifreyi unutuum dedim onlarda şifreyi gönderdiler hemen iptal ettim. yani sizinde eskiden myspace varsa bi kontrl edin gooogleden bir isminizi yazın ne olur ne olmaz.......

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Re: facebook a girdiginiz mail adresini kullanıyormusunuz

Mesaj gönderen emrah42 » 15 Ara 2012, 17:01

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama birde hatırlatma yapıyım dedim bir siteye üyelik şifreniz ile mail şifreniz aynı olmasın site sahibi sizin siteye üyelik şifrenizi mail adresinizi görebiliyor kötü niyetli bir site sahibine denk gelir mail ve site şifresi aynı duğunda şifrenizi kırabilir yada siteyi bir hackladığı zaman siteyi hackleyen kişide sizin bilgilerinizi görebilir o yüzden her yerde aynı şifreyi kullanmayın derim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön