MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YARDIM LAZIM

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
emrah1988

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YARDIM LAZIM

Mesaj gönderen emrah1988 » 13 Oca 2013, 02:50

merhaba ben ticaret meslek lisesinden muhasebe bölümünden 2007 yılında son sınıfıda bitirip okulu bitirdim ama alttan sorumluluk derslerim vardı başarılı olamadık tasdikname aldım alttan 11 tane dersim var sorum şudur ben açık öğretim meslek lisesine kayıt yapsam sadece o 11 tane dersimden sınavamı gireceğim yoksa yeni baştan başlayıp birinci sınıftan mı yani sil baştan mı başlayacağım...

2.sorum yine aynı ama farklı bölümde bilgisayar programcılığına gitsem yada farklı bir bölüme orada nasıl olur yardımcı olursanız çok sevinirim diğer sorumla aynı ama ölüm değişikliği yapsam nasıl olur

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ YARDIM LAZIM

Mesaj gönderen kripton » 14 Oca 2013, 03:02

Meslek lisesi hakkında çok bilgim yok ama sıfırdan başlatmamaları lazım. Geçmiş olduğunuz derslerin kredilerini size vermeleri lazım. Ama bölüm değişikliği yaparsanız belki bazı dersler eklenebilir. Meslek lisesinde yüzyüze eğitim şartı vs.. de var ben detayları tam bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön