Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cevapla
racerx
Mesajlar: 4
Kayıt: 14 Oca 2013, 18:54

Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Mesaj gönderen racerx » 14 Oca 2013, 18:58

Herkese merhabalar, görüldüğü üzere aranıza yeni katıldım. Ben sınav yılında rapor derdinden kurtulmak için açık liseye geçmiş bir sayısal öğrencisiyim, malum önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor. Sınavların hepsi bir günde mi oluyor, Ygs kitapçığı gibi aldığım dersler bir arada mı geliyor ? sınava giderken ne götürmem lazım ? araştırdığım kadarıyla kapıda polis kontrolü varmış. En önemlisine gelirsek benim bu sınavlardan soru kaçırmamam lazım, açık lisede okuyan bir arkadaş sitesinde yayınlanan online testlerin aynısını çıktığını söyledi doğru mudur ? Başarılar dilerim arkadaşlar..



Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
Mesajlar: 498
Kayıt: 26 May 2012, 19:25
Konum: çumra
İletişim:

Re: Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Mesaj gönderen emrah42 » 14 Oca 2013, 19:14

racerx yazdı:Herkese merhabalar, görüldüğü üzere aranıza yeni katıldım. Ben sınav yılında rapor derdinden kurtulmak için açık liseye geçmiş bir sayısal öğrencisiyim, malum önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor. Sınavların hepsi bir günde mi oluyor, Ygs kitapçığı gibi aldığım dersler bir arada mı geliyor ? sınava giderken ne götürmem lazım ? araştırdığım kadarıyla kapıda polis kontrolü varmış. En önemlisine gelirsek benim bu sınavlardan soru kaçırmamam lazım, açık lisede okuyan bir arkadaş sitesinde yayınlanan online testlerin aynısını çıktığını söyledi doğru mudur ? Başarılar dilerim arkadaşlar..


Aramıza hoşgeldin arkadaş

1- cep telefonu, hesap makinesi götürmek yasak
2- sınavlar toplam 4 oturumdan oluşuyor 1 ve 2. oturumlar Cumartesi ilk oturum
10:00 ile 12:30 ikinci oturum ise 14:00 ile 16:30 arası oluyor aynı durum pazar günü 3 ve 4. oturum içinde geçerli
3-Her oturum için en fazla 6 ders seçebilirsin
4-Her ders için 20 soru her soru için 5 puan ve 45 puan alırsan o dersi geçersin yani her ders için 9 net yapman gerekiyor. Not : 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor bilemediklerini boş bırakma.
5- Online test sorularının hepsi çıkmasada yarıya yakın çıkıyor cevap şıklarında veya soru şeklinde küçük değişikliklerede gidilebiliyor aklında olsun.
6- Başka bir sorunuz varmıydı :D :D :D :D
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

racerx
Mesajlar: 4
Kayıt: 14 Oca 2013, 18:54

Re: Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Mesaj gönderen racerx » 14 Oca 2013, 19:24

Hocam hızlı ve açık cevap için çok teşekkürler, ben bu yıla kadar anadolu lisesinde okuduğum için gerekli krediye sahibim şu anda, ortak dersleri aldım o yüzden yani ben hepsine 1 oturumda girip çıkabilirim değil mi ? mesela Cumartesi ilk oturumda. bununla birlikte sınava giderken herhangi bir karta falan gerek var mı neyi almaliyim yanıma açık liseye dair sadece 3 kitap ve internet şifremin olduğu bi kağıdım var.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
Mesajlar: 498
Kayıt: 26 May 2012, 19:25
Konum: çumra
İletişim:

Re: Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Mesaj gönderen emrah42 » 14 Oca 2013, 19:49

racerx yazdı:Hocam hızlı ve açık cevap için çok teşekkürler, ben bu yıla kadar anadolu lisesinde okuduğum için gerekli krediye sahibim şu anda, ortak dersleri aldım o yüzden yani ben hepsine 1 oturumda girip çıkabilirim değil mi ? mesela Cumartesi ilk oturumda. bununla birlikte sınava giderken herhangi bir karta falan gerek var mı neyi almaliyim yanıma açık liseye dair sadece 3 kitap ve internet şifremin olduğu bi kağıdım var.

Aöl şifren ile sınav giriş belgesini çıkart birde kimliğini yanında götüreceksin hangi oturumda hangi dersleri göreceksin sınav giriş belgesinde yazıyor kredini tamamlamış olsan bile ortak dersleri ya geçeceksin ya üç defa sınava girip muaf olacaksın sana sınavda başarılar
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

racerx
Mesajlar: 4
Kayıt: 14 Oca 2013, 18:54

Re: Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Mesaj gönderen racerx » 17 Oca 2013, 06:04

Hocam çok sağol bir kaç gündür bakamıyorum, evet biliyorum o kısımları fakat bazı arkadaşlarda açık lise kimliği gibi bir şey var benim kayıt olduğum yerde bana verilmedi bu yarın gidip almalı mıyım aol'den aldığım fotokopi ve kimlik yeterli olur mu ?

racerx
Mesajlar: 4
Kayıt: 14 Oca 2013, 18:54

Re: Sınavlarla ilgili kavram karmaşam

Mesaj gönderen racerx » 17 Oca 2013, 06:32

arkadaşlar aol'nin sitesinden araştırdım merak eden arkadaşlar içinde paylaşayım;
Sınavlar nerede yapılıyor?

2012 yılı Ocak ayı itibarı ile 577 il ve ilçe merkezinde sınav yapılmaktadır. Sınav merkezlerini görmek için tıklayınız.

Sınavda öğrencinin yanında bulundurması gereken belgeler nelerdir?

Açık Öğretim Lisesi Sınava Giriş Belgesi (AÖL Bilgi Yönetim Sistemine girip alınacak),
Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı (ya da ehliyet, pasaport)
Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ,
Kurşun kalem ve silgi.

Dikkat: Açık Öğretim Lisesi Kimlik Kartı ve Sınava Giriş Belgesi yanında bulunmayan öğrencilerimiz geçerli bir kimlik kartıyla (nüfus cüzdanı, pasaport, ehliyet) salon yoklama listelerinde isimleri olmaları halinde sınava alınacaklardır.
İşim garanti olsun diye alacağım kimliği, inşallah hepiniz dilediğiniz üniversitede okur her şeyden önemlisi mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirirsiniz.. Kolay gelsin

Cevapla

“Sınavlar” sayfasına dön