Sınav giriş kağıdını alanlar bir bakabilirmi lütfen
-
- Yardımcı Asistan
Sınav giriş kağıdını alanlar bir bakabilirmi lütfen
Sizin sınav giriş kağıdınız tek sayfamı yoksa uzantısı olan 2. bir sayfa varmı yani tek mi çift mi ben yazdırmayı denedim çift sayfa çıkıyor kenar boşluklarını alınca tek sayfaya düşürdüm ama problem olurmu sınavda bılmıyorum 

Re: Sınav giriş kağıdını alanlar bir bakabilirmi lütfen
2 sayfa olarak cıkıyor ama 2.sayfada cok kısa bişey cıkıyor önemsizz...Xabi Alonso yazdı:Sizin sınav giriş kağıdınız tek sayfamı yoksa uzantısı olan 2. bir sayfa varmı yani tek mi çift mi ben yazdırmayı denedim çift sayfa çıkıyor kenar boşluklarını alınca tek sayfaya düşürdüm ama problem olurmu sınavda bılmıyorum
sınav yerin salonun sıra numaran okunuyorsa sorun olmaz...
Ey Dünya ;Yüzüne Bakılasın Yok da, YARADAN'ın Emriyle ''SANA GELİŞİM''.
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM...
Hani , İki Ateş Arasında Yaşanır ya , İşte Öyle Bir Şey ''SANA DİRENİŞİM...
-
- Yardımcı Asistan
Re: Sınav giriş kağıdını alanlar bir bakabilirmi lütfen
MaVeRa yazdı:2 sayfa olarak cıkıyor ama 2.sayfada cok kısa bişey cıkıyor önemsizz...Xabi Alonso yazdı:Sizin sınav giriş kağıdınız tek sayfamı yoksa uzantısı olan 2. bir sayfa varmı yani tek mi çift mi ben yazdırmayı denedim çift sayfa çıkıyor kenar boşluklarını alınca tek sayfaya düşürdüm ama problem olurmu sınavda bılmıyorum
sınav yerin salonun sıra numaran okunuyorsa sorun olmaz...
eyvallah sağolun sormamın nedenı kımseye güven olmaz okadar kapısına kadar gideriz bişeyi bahane edip almazlar sınav boşa gitmesin gerçi çalışamadım pek ama yaptığımız kadar artık herkese başarılar