Sınavlarda soruların cevaplarını hiç veriyorlarmı ?
-
- Yardımcı Asistan
Sınavlarda soruların cevaplarını hiç veriyorlarmı ?
Cevapların dağıtıldığına hiç şahit oldunuzmu sınav içerisinde böyle bişey varmı ?
Re: Sınavlarda soruların cevaplarını hiç veriyorlarmı ?
Xabi Alonso yazdı:Cevapların dağıtıldığına hiç şahit oldunuzmu sınav içerisinde böyle bişey varmı ?
Bana denk gelmedi hocalardan bizim komşu bizim müşteri tanıdık denk geldi ama yardımları olmadı zorlandığım dersi en sona bırakıp son iki kişi kaldık yinede yardımı olmadı en güzeli çalışabiliyormusun çalışacaksın başkasından yardım istemek ders çalışmaktan daha zor geliyor benim için.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
yok öyle birşey böyle rivayetler eskide kaldı 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Peki kursun kalem mi gerek illa ki.
Uclu kalem olmuyo mu.
Uclu kalem olmuyo mu.
olur neden olmasin
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Bilmem, sitede kursun kalem yazmıslar.
Tesekkür ederim (:
Tesekkür ederim (:
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ya bnm girdiğim sınavda ,sonuna yaklaşırken bir çocuk kağıdını verrdi tükenmez kalemle yazmış hoca dedi oğlum bu kabul olmaz niye bize söylemedin falan filan ay çok üzüldüm ya insan nasıl tükenmez kalemle işaretlerki hiç mantığa sığıyomu çoocuğun sınavı yandı ya
sizi dicm böyle bir hataya düşmeyin ama zaten düşmessin dimi
ama çocukda akıllı birine benziyodu görüyonuzmu sınav stresi insana neler yaptırıyor...
sizi dicm böyle bir hataya düşmeyin ama zaten düşmessin dimi

ama çocukda akıllı birine benziyodu görüyonuzmu sınav stresi insana neler yaptırıyor...
Gülsem mi üzülsem mi bilemedim 
Gercekten kötü olmus ya, hayatında ilk kez sınava giriyo olmalı.
Yok yok düsmem öyle bi hataya

Gercekten kötü olmus ya, hayatında ilk kez sınava giriyo olmalı.
Yok yok düsmem öyle bi hataya

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ayy içim parçalandı yaaaa vallahi
bide ben 1 seneden sonra 3 .sınava gircm 1 sene hep aynı okuldaydı dedim herhalde buda böyle aynı okulda olcak bnde sınav giriş belgesine bakmadım direk eskiden girdiğim okula gittim naktım sınıfta bnm ismim yazmıyor hocam yanlışlık var dedim . yoo dedi sen yanlış okuldasn dedi bn böle kala kaldım sınava 10 dk kalmış allahım okul isimleride biribine aynı benziyor. hiç dikkatimi çekmedi hemen anmmele taksie atlattık sınav başlamıştı bnde hiç zorluk çekmeden girdim . soruları çözdüm falan bide en önemli derslerdi in. edebiyat
bazen oluyor böyle şeyler yaa allah imsenin başına getirmesin şeytan işte ...
bide ben 1 seneden sonra 3 .sınava gircm 1 sene hep aynı okuldaydı dedim herhalde buda böyle aynı okulda olcak bnde sınav giriş belgesine bakmadım direk eskiden girdiğim okula gittim naktım sınıfta bnm ismim yazmıyor hocam yanlışlık var dedim . yoo dedi sen yanlış okuldasn dedi bn böle kala kaldım sınava 10 dk kalmış allahım okul isimleride biribine aynı benziyor. hiç dikkatimi çekmedi hemen anmmele taksie atlattık sınav başlamıştı bnde hiç zorluk çekmeden girdim . soruları çözdüm falan bide en önemli derslerdi in. edebiyat
bazen oluyor böyle şeyler yaa allah imsenin başına getirmesin şeytan işte ...
Uu bayağı maceralı anıların var

Evet aynen iyi ki yetisebilmissin.
Tedbirli olmak lazım böyle islerde aslında.
Bakalım ben yarın ilk kez gireceğim. Neler olacak. Umarım hic kimsenin sıkıntısına sahit olmam da

Evet aynen iyi ki yetisebilmissin.
Tedbirli olmak lazım böyle islerde aslında.
Bakalım ben yarın ilk kez gireceğim. Neler olacak. Umarım hic kimsenin sıkıntısına sahit olmam da

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
amn inş. süper geçer
böyle süper süper ve süper geçer 

Hahaha tesekkür ederim, senin de 

Herkese sınavda başarılar. Ben ilk AÖL'ye kaydolduğum dönem yani ilk sınavımda Matematik 1 dersine hoca sınıfta 3-4 kişi kaldığımız zaman yardım etmişti. Tabi biz de hayır demedik.
Sonra o dersten 95 almıştım. Ama bu ilk ve sondu, diğer hiçbir dönem, hiçbir hoca zırnık koklatmadı. Doğru olan da yardım etmemeleri tabi ama Matematik gibi bir dersten de başka şekilde geçme şansım yoktu... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
hoca nasıl yardım etti cvplarımı söyledi yoksa çözüm yollarınnımı?
Yarın 7. dönem sınavlarıma gireceğim ve şimdiye kadar hiç cevapları dağıtacak kadar nur yüzlü gözetmenlere denk gelmedim.
Bunda belki de 45 dakika dolar dolmaz çıkmak zorunda olmamın payı vardır.
(Kahrolsun klostrofobi.
)

Bunda belki de 45 dakika dolar dolmaz çıkmak zorunda olmamın payı vardır.

(Kahrolsun klostrofobi.