derslere başladınız mı
derslere başladınız mı
ders çalışmaya başladınız mı
ben başladım coğrafya 6, din6 ve dil anlatım 6 bitti şimdi ınkılaba başlıcam 
Re: derslere başladınız mı
bende başladım ders çalısmaya
çalışıp not hazırlamak lazım.Çok ders seçince bide sözel olunca biraz zor oluyor.
birak lisenin derslerini ygs ye bile başlamadim henüz
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
-
yagmur_
3 dersin notlarını cıkarttım pazartesi çalışmaya başlayacağım...
ben başladım vallahi ama ygs girecek
inkılap 2yi burdan bi arkadaş notlarını paylaşmış o notları geçiriyorum deftere onlara çalışıcam eksik bişey varsa da onları online testlerden bakıcam
bu ay bitirim bütün dersleribiraz test felan çözerim sonra 3 döneme çalışıcam 3.dönemde süre az o yüzden
arkadaşlar takıldığımız yerleri birbirimize soralım:)
ben başlamadım, zorunlu dersler bittiği için, hangisine çalışacağımı bilmiyorum. 
zorunsuz olanlara çalış 
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
Eğer mavigöz hayat mı o da ne değil ise bende hiç bir şey bilmiyorum.
haklısın %100 hem deAğacan yazdı:Eğer mavigöz hayat mı o da ne değil ise bende hiç bir şey bilmiyorum.
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
ghost38 dekan ağabey nerede onunla özelden mesajlaşıyorduk hep mesaj attım kendisine ama hala mesajın cevabı gelmedi bir haberiniz var mı? Görünmüyor artık.
- maybeoneday
- Uzman
şimdiden açık lise sınavlarına çalışmanın bence hiç bir anlamı yok, online test ve çıkmış sorulara çalışarak çözerekten sınavı geçebilirsiniz, Ygs ye çalışın eğer başvurduysanız.
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

ghost38 yazdı:haklısın %100 hem deAğacan yazdı:Eğer mavigöz hayat mı o da ne değil ise bende hiç bir şey bilmiyorum.
burda benim kimseyle alakam yok lütfen saçma sapan yakıştırmalarda bulunmayın . Fake hesap açıcak kadar düşmedim ben açıcak olsamda forumda mı gezerim arkadaşım bana bir artısı mı var fazla hesabı olana para felan mı veriliyor ? Ben insanları kandırmam bunu böyle bilin ve günahımı da aldığınız için teşekkür ederim
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
edebinize takılın lütfen zaten akıllı insan olsnız bizim ikimizin aynı olduğunu düşünmendiniz biz ikimizde resmimizi paylaştık ama siz akıllısınız ya böyle zeka küpüsünüz ya istediğinizi düşününmavigöz yazdı:ghost38 yazdı:haklısın %100 hem deAğacan yazdı:Eğer mavigöz hayat mı o da ne değil ise bende hiç bir şey bilmiyorum.
burda benim kimseyle alakam yok lütfen saçma sapan yakıştırmalarda bulunmayın . Fake hesap açıcak kadar düşmedim ben açıcak olsamda forumda mı gezerim arkadaşım bana bir artısı mı var fazla hesabı olana para felan mı veriliyor ? Ben insanları kandırmam bunu böyle bilin ve günahımı da aldığınız için teşekkür ederim
sizin yorumlarınız fark etmez açıkcası
ne düşünürsen düşün zeka küpü
mavi göz sen üstüne alınma şekerim