Mesleki Açık Öğretim Yüzyüze Eğitim Hakkında
-
Mesleki Açık Öğretim Yüzyüze Eğitim Hakkında
Merhaba Ben MAÖL Bilişim Teknikde Okuyorum ilk dönem 3 haftadan sonra gidemedim yüz yüze eğitime ailevi nedenlerden dolayı bazı sorunlar vardı ama seçmeli ve ortak dersleri çalışıp bütün sınavlarına girdim şimdi ben bu dönem yüz yüze eğitime devam edebilirmiyim ve sınavlara girebilirmiyim veya sınıftamı kalırım yardım edermisiniz. gidiceğim ama çekiniyorum öğretmenlerin bana vericeği tepkiden dolayı
Re: Mesleki Açık Öğretim Yüzyüze Eğitim Hakkında
Merhaba, bu sene yüzyüze eğitime devam etmediğin için doğal olarak sınıfta kalmışsın. Çünkü Eylül'de başlayan yüzyüze eğitime 3-4 hafta devam etmeyen kalıyor. İlk dönem kalanlar da ikinci dönem eğitime devam edemiyorlar zaten. Ama kayıt yenileme yaptığım sürece eğitim hakkın devam eder. 2013-2014 eğitim yılı ilk döeminde tekrar yüzyüze eğitime başlayabilirsin. Şuan sınavlarına girdiğin kültür derslerinin kredilerini ise bir taraftan biriktirmeye devam etmen avantajın olur. Bu sayede yüzyüze eğitim bitmeden kültür dersi kredilerini tamamlamış olursun. Dolayısıyla yüzyüze eğitim son sınıfta üniversite planın varsa kültür dersi sınavlarına ayıracağın vakti üniversite sınavına hazırlanmaya harcarsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk