2013 - 2014 Yeni Kayıt Dönemi
-
2013 - 2014 Yeni Kayıt Dönemi
Merhaba arkadaşlar ben 2012 - 2013 yılı yüz yüze eğitimleri tamamlayamadığımdan dolayı sınıfta kalıcagım galiba peki bu 2013 - 2014 yeni kayıt günü ne zaman olacak ve 2012 - 2013 yılı 4 dönem gözüküyor 4 dönem ben seçmeli ve ortak derslere çalışıp sınavlarına girsem 2013 - 2014 yılı yüz yüze eğitime başlamak gibi bir şansım varmı ? yada yüz yüze eğitim için 4 dönem mi bekleyeceğim?
Re: 2013 - 2014 Yeni Kayıt Dönemi
Merhaba, sınıfta kalırsan, tabi ki 2013-2014 eğitim yılında alt sınıfla birlikte o dersleri alabilirsin. Eğer ilk dönem sınıfı geçip, ikinci dönem kaldıysan seneye ikinci dönem eğitime başlarsın. Kayıt yenileme yaparsan, bu sene 2. dönem kültür dersi sınavlarına dışardan girebilirsin. Bunun için kayıt yenilemelerini yaparsın, 04 Mart - 15 Mart 2013 tarihleri arasında kaydını yenilersin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
bugün gidip okul müdürü ile konuştum ve bana devamsızlıkdan kalmadığımı söyledi haftaya cumartesi devam edebilirmişim
Bu çok iyi bir haber senin için. Daha fazla devamsızlık yapmadan eğitime başla o zaman. Başarılar...caner turken yazdı:bugün gidip okul müdürü ile konuştum ve bana devamsızlıkdan kalmadığımı söyledi haftaya cumartesi devam edebilirmişim
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk