Acil Yardımınıza ihtiyacım var ..
Acil Yardımınıza ihtiyacım var ..
Arkadaslar merhaba , halen açık lisede okumaktayim . Alanım yabancı dil , ygs ye başvuru yaptım fakat daha bugun farkettim ki ; hata olmuş ve ygs başvurusunda alan yok olarak gözüküyorum
19 gun sonra sınav var , sanırım dilekçe göndermem gerekiyormuş .Bu hafta ici dilekceyi gondersem ,Sınava bu kadar az bir süre kala dilekçemi dikkate alirlar mı ? Lütfen en acilinden bir akıl verin . Ne yapmam lazım ?

Re: Acil Yardımınıza ihtiyacım var ..
en yakın ösym bürosuna git ya da bu numaradan ne yapman gerektiğini öğren (312) 298 80 50 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Re: Acil Yardımınıza ihtiyacım var ..
Sistemde kayıtlı alanını değiştirmek için dilekçe yollama hakkın Haziranın ilk haftasına kadar devam ediyor. 2013 YGS kılavuzunun en son sayfalarından birinde dilekçe örneği var, o dilekçeye kimlik bilgilerini yazacaksın ve kutucuklardan sadece alan kısmını doldurup, diğer bölümleri boş bırakacaksın. Yani "okul türü" vs gibi bölümleri doldurma. Sonra altlarda açıklama girilecek bir bölüm olabilir, oraya da "yanlış girilmiş olan okul alanı kısmının yukarıda doğrusunu kodladığım şekilde değiştirilmesini istiyorum." diye not düş.Murat3423 yazdı:Arkadaslar merhaba , halen açık lisede okumaktayim . Alanım yabancı dil , ygs ye başvuru yaptım fakat daha bugun farkettim ki ; hata olmuş ve ygs başvurusunda alan yok olarak gözüküyorum19 gun sonra sınav var , sanırım dilekçe göndermem gerekiyormuş .Bu hafta ici dilekceyi gondersem ,Sınava bu kadar az bir süre kala dilekçemi dikkate alirlar mı ? Lütfen en acilinden bir akıl verin . Ne yapmam lazım ?
Dilekçeyi;
ÖSYM 06538 Bilkent / ANKARA
Adresine postala. ÖSYM'nin herhangi bir uygulamasına itiraz edenler ilk önce bankaya "itiraz dilekçesi ücreti" ödüyorlar ama senin bunu ödemen gereklimi tam bilemiyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk