Tecil ettirmek istemiyorum

Askerlik Tecili ve İşlemleri Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Tecil ettirmek istemiyorum

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 22 Mar 2013, 21:04

Seneye 20 yaşına giriyorum askere gidicem ve açık öğretime yeni yazıldım tecil ettirmekte istemiyorum çünki açık öğretim nezaman biter belli değil askere gitsem açık öğretimdeki kaydım ne olur silinir mi tekrar sıfırdanmı başlarım yoksa askerden sonra kayıt yenıleyıp kaldığım yerden devam edebilirmiyim ?

emrahk
Onursal Üye

Re: Tecil ettirmek istemiyorum

Mesaj gönderen emrahk » 22 Mar 2013, 23:10

Askerlik yaparken de kaydını yenileyebilirsin. İnsaflı komutana denk gelirsen sınavlara askerde de girebilirsin. Normalde senin sınava girme hakkın var ama buna sorun çıkartabiliyorlar da. Ama bence 1 yıl da olsa tecil ettir, zaten 2.5 yılda bitirilebiliyor ve sen de çalışırsan 21. yaşında mezun olursan askere "lise mezunu" olarak gidebilirsin. Mezun olmasan da 1 yıl geç gideceğin için hiçbir şey kaybetmiş olmazsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Askerlik Tecili” sayfasına dön