ygs yardım

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
KardeleN1
Yardımcı Asistan

ygs yardım

Mesaj gönderen KardeleN1 » 23 Mar 2013, 05:19

merhaba.pazar günü ygs sınavına giricem.ilk defa üni sınavına giricem.hiç bir bilgim yok.sınav kağıdında nerelere ne yazılcak.nasıl doldurulcak. biz açık liseliyiz okul kodu fln ne yazıcaz.ayrıntılı bilgi verebilir misiniz??

KGamze
Doçent

Re: ygs yardım

Mesaj gönderen KGamze » 23 Mar 2013, 05:58

Ad, soyad, doğum tarihi falan dolduruluyor sonra kitapçığın üzerindeki kodu falan yazıyorsun sıkıntı yok kolay iş bir çok kişi ilk kez giriyor zaten biraz rahatla en son sıkıntı edeceğin şey bu. :roll:

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 23 Mar 2013, 06:00

KardeleN1 yazdı:merhaba.pazar günü ygs sınavına giricem.ilk defa üni sınavına giricem.hiç bir bilgim yok.sınav kağıdında nerelere ne yazılcak.nasıl doldurulcak. biz açık liseliyiz okul kodu fln ne yazıcaz.ayrıntılı bilgi verebilir misiniz??
Bildiğim kadarı ile açık liseli olduğunu zaten başvuru esnasında beyan etmiş oluyorsun, hatırlamıyormuyusun?
http://aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=193 <- bu sayfa başvuru da yapmış olduğun işlemler hakkında bilgi verebilir.

Ösym'nin öğrenciler için hazırladığı kılavuz:
http://www.osym.gov.tr/belge/1-13889/kilavuzlar.html

Bu sayfada bulunan aday el rehberi sorularına belki cevap olabilir.

Başarılar dilerim.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

KardeleN1
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen KardeleN1 » 23 Mar 2013, 06:12

KGamze yazdı:Ad, soyad, doğum tarihi falan dolduruluyor sonra kitapçığın üzerindeki kodu falan yazıyorsun sıkıntı yok kolay iş bir çok kişi ilk kez giriyor zaten biraz rahatla en son sıkıntı edeceğin şey bu. :roll:
teşekkürler

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön