Ek Sınav
Ek Sınav
ben bu dönem kayıt oldum lise sonda okuldan atılıp kaydoldum. 123 kredi aldım şuan 2 dönem varmş önümde maksimum 60 kredi toplayabiliyormuşum yani 183 ediyor mezun olamıyorum. Ek sınav konuluyormuş her sene bu sene varmı öyle bir söylenti? YGS sorularımı kontrol ettim istediğim bölüme girebilecek puanımda tutuyor.
Re: Ek Sınav
Ek sınav talep çok olursa yapılır. Forum olarak elimizden geleni yapacağız sen de dilekçelerle estek olursun. Eğer 19 Temmuz 1996 veya öncesi doğumluysan ek sınavdan önce yapılacak olan AÖL 3. dönem sınavına da girebilirsin. Bu tarihten sonra doğduysan son çaren ek sınav bildiğin gibi ve üstte dediğim gibi yapılması çok istek olursa kuvvetle muhtemeldir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Ek sınav tarihleri açıklandığı zaman kayıt yenileme işlemlerini mi yapmamız gerekiyor?Ekstradan başka bir şey yapmamıza gerek var mı?Dilekçe atmaya gerek var mı ek sınav tarihleri açıklandığı zaman?
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ek sınav yapılacak diye duyuru yapılırsa yapacağın yine kayıt yeniler gibi bankaya ücreti yatırıp, Halk Eğitime gitmek. Dilekçeye gerek yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
çok teşekkürler.emrahk yazdı:Ek sınav yapılacak diye duyuru yapılırsa yapacağın yine kayıt yeniler gibi bankaya ücreti yatırıp, Halk Eğitime gitmek. Dilekçeye gerek yok...
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

26 mayıs 1994 doğumluyum ben o sınava nasıl gireceğim özelden tam bi detaylı anlatabilirmisinizemrahk yazdı:Ek sınav talep çok olursa yapılır. Forum olarak elimizden geleni yapacağız sen de dilekçelerle estek olursun. Eğer 19 Temmuz 1996 veya öncesi doğumluysan ek sınavdan önce yapılacak olan AÖL 3. dönem sınavına da girebilirsin. Bu tarihten sonra doğduysan son çaren ek sınav bildiğin gibi ve üstte dediğim gibi yapılması çok istek olursa kuvvetle muhtemeldir...
3. dönem sınavına girmek için Haziran ayında yapılacak olan "3. dönem kayıt yenilemeleri"nde kaydını yaptırman gerekiyor. Başka yapacak bir şey yok. 17 yaşını tamamlamış olanlar MEB yılda 3 sınav hakkı veriyor. Ocak, Mayıs ve Temmuz sınavı. Yani senin yaşın tuttuğu için Mayıstan sonra Temmuz sınavına da girebilirsin. Olur da yine mezun olamazsan bu sefer ek sınava da girersin...river yazdı:26 mayıs 1994 doğumluyum ben o sınava nasıl gireceğim özelden tam bi detaylı anlatabilirmisinizemrahk yazdı:Ek sınav talep çok olursa yapılır. Forum olarak elimizden geleni yapacağız sen de dilekçelerle estek olursun. Eğer 19 Temmuz 1996 veya öncesi doğumluysan ek sınavdan önce yapılacak olan AÖL 3. dönem sınavına da girebilirsin. Bu tarihten sonra doğduysan son çaren ek sınav bildiğin gibi ve üstte dediğim gibi yapılması çok istek olursa kuvvetle muhtemeldir...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Şimdi tam anlayamadım ben şuan 2 dönem var benim önümde ocağa yetişemedim şubatta kayıt oldum mayıs ve temmuz ama haziran ayında kaydımı yenileyip 3. dönem sınavınada girebiliyorum doğru mu?
Şubatta kayıt olduysan hiçbir işlem yapmadan Mayıs sınavına gireceksin. Sonra Haziran ayında AÖL'nin "3. dönem kayıt yenilemeleri" başlayacak ve sen de gidip bankaya para yatırıp Halk eğitimden kaydını yeniletip Temmuz sınavına gireceksin...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk